Tuorein sisältö

Ghostbusters 4 vaihtoi ohjaajaa, mutta Afterlife-tiimi pysyy kasassa

07.12.2022 klo 18.45 | Luettu: 456 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Haamujengi 4 eli Ghostbusters: Afterlife -elokuvan suora jatko-osa valmistuu jouluna 2023. Afterlifen kirjoittaja ja tuottaja Gil Kenan on ylennetty ohjaajaksi. Hänen aiempiin ohjauksiinsa lukeutuvat Poltergeistin uusi versio ja Monsteritalo-animaatio.

Afterlifen ohjaaja Jason Reitman jättäytyy tuottajaksi ja kirjoittajaksi. Hän pyrkii tukemaan Kenania vastaavasti kuin hänen isänsä Ivan Reitman tuki häntä Afterlifen aikana. Vanhempi Reitman oli alkuperäisten Haamujengien ohjaaja ja Afterlifen tuottaja, joka kuoli tänä keväänä.

Kenan ja J. Reitman puhuvat elokuvistaan Spengler-saagana. Afterlife esitteli edesmenneen Egon Spenglerin tyttären Callien ja hänen lapsensa Phoeben ja Trevorin.

Tähän tietoon keskeiset näyttelijät palaavat. Carrie Coon, Mckenna Grace ja Finn Wolfhard näyttelevät Spenglereitä. Logan Kim ja Celeste O'Connor näyttelevät muita nuoria haamujengiläisiä. Lähdeuutinen mainitsee, että myös Paul Rudd on palaamassa.

80-luvun tähdet vain vierailivat Afterlifessä. Seuraava osa palaa New Yorkiin ja "paloasemalle", jossa Ernie Hudsonin Winston Zeddemore vieraili lopputekstikohtauksessa, joten hänelle saattaa löytyä säännöllinen palkkashekki.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eddie Murphy ei tahd... Metallicalta faneill... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova