Tuorein sisältö

Haamujengi 3 on suunnitteilla, hourii Dan Aykroyd

18.02.2015 klo 21.00 | Luettu: 3367 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Dan Aykroydista huolestuneet voivat lohduttautua yhdellä asialla. Aykroyd tietää, että seuraava Haamujengi kertoo neljästä uudesta naishahmosta, ja hän tietää senkin, ettei uusi elokuva sijoitu samaan jatkumoon kuin aiemmat.

Aykroyd on yhä sitä mieltä, että myös Haamujengi 3 on mahdollinen.

Aykroyd on vakuuttunut siitä, mitä ohjaaja Paul Feig suunnittelee. Hän uskoo, että sarja tarvitsi uuden moottorin. Aykroyd visioi, että kun naisvetoinen elokuva on toiminut piristysruiskeena, saattaa olla aika palata vanhan suunnitelman pariin ja tehdä perinteisempi Haamujengi, sekä jotakin muuta, mitä hänellä on mielessä.

Aykroyd höpisi ennen naisten Haamujengin lopullista varmistumista, että Haamujengi 3 saatetaan tehdä ennen sitä. Hän on puhunut myös Haamujengi-universumista.

Virallisesti Haamujengi 3 on peruttu. Se julkistettiin vuonna 2008 ja Aykroyd on puhunut siitä hyvin usein. Hän yritti saada kolmosen tehtyä jo 90-luvulla, mutta hänen silloista ideaansa pidettiin liian kalliina.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Psykopaatit kiehtova... Michael Bayn sotaelo... >

Keskustelut (3 viestiä)

HaamuHuhuu

19.02.2015 klo 11.20 1 tykkää tästä

Oisko neekereiden haamujengi seuraava? Sitten voisi olla homot ja cp-vammaiset, intialaiset, mexicolaiset,... Tässähän näitä jatko-osia riittää kaikille!
lainaa
jposdfjpid

19.02.2015 klo 18.52

Otetaan Uunosta mallia ja leffan lopussa paljastetaan Ramisin patsas. Joka kummittelee
lainaa
Joni

04.02.2016 klo 14.12 1 tykkää tästä

HaamuHuhuu kirjoitti:
Oisko neekereiden haamujengi seuraava? Sitten voisi olla homot ja cp-vammaiset, intialaiset, mexicolaiset,... Tässähän näitä jatko-osia riittää kaikille!


Maskulismi haisee tänne asti postauksestasi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova