Tuorein sisältö

Läjä Äijälän Terveet Kädet aktivoituu - uusi albumi maaliskuussa, kuuntele uusi huutoaggressio 'Purkutuomio'

14.12.2022 klo 16.07 | Luettu: 797 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Legendaarinen hardcore-yhtye Terveet Kädet julkaisee uuden levyn maaliskuussa.

Läjä Äijälän Terveet Kädet lopetti toimintansa 2016 liki neljänkymmenen toimintavuoden jälkeen. Mutta mielipiteet muuttuvat ja Svart Records julkaisee yhtyeen uuden levyn "Kaikki kaikkia vastaan" 3.3.2023.

Äijälän mukaan paluu on sykkinyt takaraivossa pitkään. Terveet Kädet lähti ensin keikoille ja sen jälkeen alkoi pikkuhiljaa syntyä uusia biisejä.

Uutuus on brutaali albumi. Siinä yhdistyy kokoonpanon alter ego Lapin Helvetin metallisempi ote TK:n perinteiseen thrash- ja hardcore-tykitykseen. Levy on teemaltaan ja sanoituksiltaan synkkä aikansa kuva.

"Olemme pohjoissuomalainen bändi ja sanoituksissa tiivistyy nykyinen maailmankuva levyn nimeä myöten. Kaikki kaikkia vastaan. 16 kappaletta pelkistettyä angstia", Äijälä kertoo.

Perjantaina julkaistava digisingle Purkutuomio on yhtyeen ensimmäinen uusi julkaisu liki kahdeksaan vuoteen. Purkutuomio löytyy videona alta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Willow 1-4: legendaa... Nyt meni elokuvatait... >

Keskustelut (1 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 16.21

on aika noloa ettei mul oo yhtäkään terveet kädet orkesterin levyä kun ottaa huomioon sen, että oon kuunnellu paljon musaa 20 vuoden aikana.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova