Tuorein sisältö

DC-rintamalta: Shazam 2 on vahvistettu ja Zack Snyderin Teräsmies mustissa

14.12.2019 klo 22.00 | Luettu: 3670 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Se ei ole aprillia, että Shazam! saa jatko-osan, vaikka ensi-iltapäivä on tuoreen tiedon mukaan 1. huhtikuuta 2022. Elokuvat etenevät niin hitaasti, että perusidea muuttuu: tällä hetkellä 17-vuotias Asher Angel on aikuinen itsekin, kun hän jatkaa Billy Batsonina, josta taikasana tekee miehen mittaisen supersankarin. Tämä ei toisaalta ole uutta. 40-luvun elokuvissa Billy oli jo yli kaksikymppinen.

Kuukausi sitten paljastui, että Shazamin arkkivihollinen Black Adam seikkailee omassa elokuvassaan 22. joulukuuta 2021. Black Adamia näyttelee Dwayne Johnson, jouluelokuvat tienaavat usein mukavasti ja Shazamin ja Black Adamin on tarkoitus kohdata jossakin välissä, joten ei ole aivan hullua veikata, että studio toivoo Black Adamin olevan iso jytky, joka johtaa suoraan ja nopeasti Shazamin jatko-osaan. Ensimmäinen Shazam teki voittoa, mutta se oli vaatimaton hitti supersankarielokuvien nykytahdin huomioiden.

Lähde: Slashfilm

Shazam on DC-hahmo osittain siksi, että DC haastoi Shazamin luojat oikeuteen kauan sitten, koska hahmo muistuttaa DC:n Teräsmiestä.

Teräsmiehen edellisen leffan eli Justice Leaguen ohjaaja Zack Snyder totisesti tahtoo, että studio julkaisee hänen versionsa elokuvasta, jonka hän joutui jättämään kesken yksityiselämän tragedian vuoksi. Snyderin Justice League on huomattavasti teatteriversiota pidempi. Yksi iso ero on se, että Teräsmies käyttää mustaa pukua vaiheessa, jossa hänellä menee vähän huonosti (hän kuoli ja kaikkea). Snyder on julkaissut foton Vero-tilillään:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robert Downey Jr. et... Näytä tie, mukaan vi... >

Keskustelut (2 viestiä)

aasdasd

14.12.2019 klo 22.10 6 tykkää tästä

Missä naispuolinen ja tummaihoinen Teräsmies?
lainaa
King69

14.12.2019 klo 23.19 4 tykkää tästä

aasdasd kirjoitti:
Missä naispuolinen ja tummaihoinen Teräsmies?


Älä unohda että toisen pitää olla homo tai lesbo.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova