Tuorein sisältö

Donald Glover näyttelee Spider-Man-roistoa surkeammasta päästä

17.12.2022 klo 00.40 | Luettu: 1286 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Donald Glover saa viimein oman Spider-Man-aiheisen elokuvansa. Hän ei kuitenkaan näyttele Spider-Mania vaan Hypno-Hustler-nimistä roistoa. Leffa sijoittuu Sonyn jatkumoon, johon kuuluvat Venom 1-2 ja Morbius.

Hypno-Hustler on 70-luvulla luotu hahmo, joka on laulaja ja erikoisvalmisteisella kitaralla hypnotisoiva varas. Hän on päässyt useammallekin listalle, jotka käsittelevät kaikkien aikojen huonoimpia sarjakuvaroistoja. Esimerkiksi Shortlist arvioi, että hän on yhtä surkea hahmo kuin Kite Man (jota animaatiosarja Harley Quinn pilkkaa) ja Polka-Dot Man (jonka The Suicide Squad esitti luuserina).

Leffalla ei ole nimeä ja tarkka suunta jää nähtäväksi. Sisäpiirilähteiden mukaan Gloveria kiinnostaa Hypno-Hustlerin musikaalinen puoli ja se, että vähemmän tunnettua hahmoa voi lähteä tulkitsemaan vapaammin.

Aikanaan äänekäs fanikampanja vaati, että Glover näyttelee Miles Moralesia The Amazing Spider-Man -elokuvassa. Milesista tuli hallitseva Spider-Man Ultimate Spider-Man -sarjakuvissa ja Into the Spiderverse -elokuvassa, kun Peter Parker kuoli. Kampanjasta johtuen Glover vieraili Milesin ääninäyttelijänä Ultimate Spider-Man -animaatiosarjassa.

Vasemmanpuoleinen kuva on elokuvasta Solo: A Star Wars Story.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt sitä saa taas ka... Janni Hussi ratkoo k... >

Keskustelut (1 viestiä)

opcbapdjwpvbakmd

17.12.2022 klo 11.50 5 tykkää tästä

ei sony ei
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova