Tuorein sisältö

Kirjalähde: Bon Jovin basistin pankkikirjan muhkea saldo hämmensi - 'Miltähän Jonin tai Richie Samboran tilikirja mahtoi näyttää'

19.12.2022 klo 01.22 | Luettu: 2262 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Veli Kojosen kirja "Suora lähetys : äänessä Annika Metsäketo" tuo esille lukuisia mehukkaita tapahtumia suositun radioäänen uran varrelta.

Jo teinivuosinaan Annika pääsi kosketuksiin rokkielämän kanssa. Ankara Dingo-fanitus alkoi jo 13-vuotiaana, ja pari vuotta myöhemmmin Annika tutustui Tanna-yhtyeen tyyppeihin. Sitten hypättiin jo isojen tähtien kelkkaan - tapaaminen Bon Jovin tyyppien kanssa!

"Bändielämään tuli uutta vauhtia, kun tutustuimme Tumppi Haaraseen, ja aloimme auttaa häntä väärennettyjen lippujen tunnistamisessa. Mustavalkoisia konserttilippuja oli tuohon aikaan helppo väärentää, mutta bongasimme Ninnin kanssa heti väärennökset.

Saimme Tumpilta joululahjaksi backstage-liput Jon Jovin keikalle. Se oli sitä aikaa, kun kukaan ei nähnyt Bon Jovin jäseniä missään ennen esiintymisiä. Toisin kuin pääosa muista bändeistä, he matkustivat yksityiskoneilla ja autoissa tummennettujen lasien takana".

Kirjassa kerrotaan Annikan ja Ninnin saaneen kutsun Bon Jovin bileisiin hotelli Strand Intercontinentaliin - Bon Joville oli varattu kokonainen oma kerros!

"Bileet eivät sinänsä olleet ihmeelliset: bändi hengasi kerroksen hienoimmassa sviitissä, ja siellä oli muutama muukin tyttö. En tiedä, tapahtuiko siellä jotain erikoista".

Myöhemmin yön aikana Annika muistaa istuneensa iltaa kosketinsoittaja David Bryanin ja bändin alkuperäisen basistin Alec Suchin kanssa.

"Alec päätti esitellä meille omaa pankkikirjaansa. Saimme todistaa omin silmin, kuinka hänellä oli pankkitilillään 52 miljoonaa dollaria. Jälkikäteen mietimme, miltähän Jonin tai Richie Samboran tilikirja mahtoi näyttää - he kun olivat myös kappaleiden tekijöitä. Alec oli koko porukasta ainoa ylimielisen ja leuhkan oloinen kaveri, joten ei ollut mikään ihme, kun hän sai Bon Jovista kenkää vuonna 1994".

Lainatut kohdat ovat Veli Kojosen kirjasta "Suora lähetys : äänessä Annika Metsäketo" (Docendo).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< His Dark Materials 3... Suomen Virallinen li... >

Keskustelut (1 viestiä)

sdfs

20.12.2022 klo 06.06

Heh. Annika lankesi ikivanhaan pankkikirjavedätykseen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova