Tuorein sisältö

Kirjalähde: nuori Annika Metsäketo matkusti Hollywoodiin Renny Harlinin kartanolle ja matkalta löytyi rakkaus

20.12.2022 klo 01.24 | Luettu: 1060 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Veli Kojosen kirja "Suora lähetys : äänessä Annika Metsäketo" tuo esille lukuisia mehukkaita tapahtumia suositun radioäänen uran varrelta.

1990-luvulla Annika avasi mallikaunottarena monia ovia, jotka olisivat muuten jääneet lukituiksi. Sanelma Vuorteen mallikurssin ja Mannekiinikuningatar-kilpailun voitto avasivat tietä aina Hollywoodiin Renny Harlinin kartanolle asti.

Tosin Vuorteen kisan voitosta luvattu Pariisin matka jäi toteutumatta, ja samoin kävi Miss Eurooppa -kisamatkalle. Seura-lehden Aurinkotyttö-kisassa Annika valittiin lehdistön ihannetytöksi ja Miss Helsinki -kisasta irtosi ensimmäisen perintöprinsessan paikka.

Miss Planet -kilpailu osoittautui tärkeäksi etapiksi kauneuskilpailuiden osalta. Kisasta tuli voitto ja kiinnitys Laila Snellmanin talliin. Kisan pääpalkintona oli matka Hollywoodiin.

Matkaan lähtivät myös Gladiaattorit-ohjelman porukkaa, Gladiaattorit-juontaja JP Palo sekä tuottaja Markus Selin. Perillä odotti Renny Harlin ja Rennyn rakastettu Geena Davis.

"Matka oli kaikin puolin ikimuistoinen jo pelkästään Renny Harlinin mielettömän upean, vaaleanpunaisen villan vuoksi. Saimme käyttää taloa myös silloin, kun hän itse ei ollut paikalla. Grilli oli päällä, kokki teki ruokaa ja uima-allas oli ihana. Näkymät aukesivat suoraan Los Angelesin ylle. Se oli täyttä elokuvaunelmaa".

Reissulla tapahtui myös alku rakastumiselle. Annika ja Gladiaattorit-voittaja Mankku eli Magnus Liljestrand lähestyivät ja ihastuivat palavasti toisiinsa.

"Vietimme Mankun kanssa tosi paljon aikaa yhdessä ja huomasimme ihastuneemme molemmin puolin. Asiaa hankaloitti se, että Mankku jo seurusteli tahollaan Suomessa. Muistaakseni meillä ei ollut matkan aikana seksiä, vaikka pussailua riitti".

"Pian reissun jälkeen Mankku erosi tyttöystävästään ja muutti luokseni Helsingin Pukinmäkeen".

Lainatut kohdat ovat Veli Kojosen kirjasta "Suora lähetys : Äänessä Annika Metsäketo" (Docendo).









V2.fi | J.A. Kaunisto
< His Dark Materials 3... Amazonin The Deep -s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova