Tuorein sisältö

Suuri kysyntä yllätys, ruotsalaisen bändilegendan elokuinen Vaasan keikka myy vauhdilla

21.12.2022 klo 16.02 | Luettu: 649 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lipunmyynti ruotsalainen bändisuosikin Gyllene Tiderin Vaasan konserttiin on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Jo yli puolet lipuista on myyty.

70-luvulla Ruotsin Halmstadissa perustettu, Per Gesslen johtama ruotsalaisyhtye Gyllene Tider tekee ensi vuonna paluun laajalla "Hux Flux" -kesäkiertueellaan. Kiertue sisältää kaksi eksklusiivista keikkaa tulevana kesänä 2023 Suomessa, joista ensimmäinen on Raasepori Festivalilla Tammisaaressa perjantaina 18. elokuuta ja toinen Vaasassa lauantaina 19. elokuuta.

Myös Raasepori Festivaalin lipunmyynti on ollut ennätysvilkasta.

"Gyllene Tiderin konsertin kysyntä on yllättänyt meidät positiivisesti ja uskomme että tapahtuma myydään hyvissä ajoin loppuun. Gyllene Tider on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ruotsalaisyhtyeistä, joten tulevan kesän Vaasan konsertti on yksi ensi kesän odotetuimmista ruotsinkielisistä tapahtumista Suomessa Tuotamme ensi kesänä Vaasassa Gyllene Tiderin stadionkonsertin lisäksi myös Nightwishin stadionkonsertin ja molempien ennakkomyynti osoittaa, että laadukkaat tapahtumat löytävät asiakaskunnan.“, kertoo Tommi Mäki, tapahtuman promoottori.



(Nordic Live)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maitokiintiö täynnä,... Hellbound-sarjan luo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova