Tuorein sisältö

Marvelin "epävakaalle Teräsmiehelle" eli Sentrylle huhutaan jo omaakin elokuvaa

23.12.2022 klo 17.10 | Luettu: 1057 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sentry on vuonna 2000 aloittanut eli suhteellisen tuore Marvel-hahmo. Hän on tarkoituksella liioitellun voimakas ikään kuin Marvel olisi yhtäkkiä tahtonut oman Teräsmiehen. Asiaan kuitenkin liittyy useita jekkuja. Sarjakuvat väittävät, että hahmo on ollut läsnä aina, mutta muisto hänestä on pyyhitty kaikkien mielestä. Hahmo on epävakaa, joten hän voi toimia myös roistona.

Huhujen mukaan Sentry on roisto Thunderbolts-elokuvassa kesällä 2024. Myös roistoista ja hylkiöistä usein koostetulla Thunderbolts-ryhmällä on mutkikasta sarjakuvahistoriaa, joten ei ole selvää, mitä leffa tekee. Se on tiedossa, että tiimin jäseniä ovat Winter Soldier, Ghost, U.S. Agent, Black Widow, Red Guardian ja Taskmaster, jotka on nähty Marvel-projekteissa. Harrison Ford näyttelee Thaddeus "Thunderbolt" Rossia.

Tuoreemman sisäpiirijuorun mukaan Sentrylle kehitetään omaakin elokuvaa. Juoruaja Daniel Richtman on kohtalaisen uskottava eli vähintäänkin joskus oikeaan osuva lähde.

Marvelin kalenteri on ruuhkainen, mutta se ei ole sitä enää Thunderboltsin aikaan. V2.fi tekee huomion, että Avengers: The Kang Dynastyn (2025) ja Avengers: Secret Warsin (2026) välissä on tyhjää, jonka Sentry-elokuva voisi täyttää vastaavasti kuin esiosa Captain Marvel täytti aukon Infinity Warin ja Endgamen välissä.


Lähde: The Direct

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Death Stranding -lef... Valtteri Bottaksen s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova