Tuorein sisältö

Death Stranding -leffa on taidetta, eikä räjähdyksiä ja pelaajien kosiskelua, maalailee Hideo Kojima

23.12.2022 klo 16.10 | Luettu: 857 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Death Stranding -pelin luoja Hideo Kojima on mukana tekemässä elokuvaversiota, jota tuottajakumppani Alex Lebovici (Barbarian) on kuvaillut "aidoksi Kojima-projektiksi" ja muita pelielokuvia intiimimmäksi teokseksi. Kojima avaa näitä tunnelmia lisää.

Kojimalla on takana videopuheluita Hollywoodin kanssa muistakin aiheista kuin Death Strandingista. Hän on saanut lukuisia tarjouksia isoista elokuvista, joissa on kuuluisia näyttelijöitä ja pröystäileviä räjähdyksiä, mutta hän ei koe räjähdysten auttavan Death Stranding -tarinaa, eikä hänen huomionsa ole tilipussissa. Hänellä on mielessä taiteellisempi lähestymistapa, ja vain Lebovici tarjoutui tekemään sellaisen elokuvan. Lebovicin firma Hammerstone Studios vastaa koko budjetista.

Pelissä nähdään kohtalaisen isoja tähtiä. Pääosanesittäjä Norman Reedus on The Walking Dead -legenda ja sivurooleissa kiikkuu mm. Mads Mikkelsen ja Léa Seydoux. Kojiman mukaan sitä ei ole päätetty, nähdäänkö elokuvassa edes hahmoja pelistä.

Kojima tahtoo väistää aiempien pelielokuvien virheet ja muokata ja kehittää Death Strandingin maailmaa elokuvaa tukevalla tavalla. Hän ei näe todellista syytä tehdä peleistä elokuvia, joten kun elokuva tehdään, sen ei ole pakko näyttää peliltä ja kosiskella pelaajia.

Death Stranding sijoittuu maailmanlopun maisemiin, jossa kuolemanjälkeiseen elämään (scifimäisesti) kytkeytyvät hirviöt ovat suurin uhka.


Lähde: VGC

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näyte Rillit huuruss... Marvelin "epävakaall... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova