Tuorein sisältö

Vanha bändikokoonpano jälleen lauteille - Jonna Tervomaalla monta syytä juhlia

11.01.2023 klo 20.40 | Luettu: 1556 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jonna Tervomaa suuntaa keväällä juhlakiertueelle.

Viime lauantaina 50 vuotta täyttäneellä artistilla on käynnissä juhlavuosien juhlavuosi, sillä syntymäpäivän lisäksi Tervomaan laulunkirjoittajan ura ja aikuisiän debyyttialbumi (Jonna Tervomaa, 1998) täyttää 25 vuotta ja julkista laulajan uraa on kestänyt jo 40 vuotta (Syksyn sävel, 1983).

Huhtikuussa alkavalla "Jonna Tervomaan Suljettu Sydän" -kiertueella juhlitaan tasalukuja ja nostetaan vuosina 1998-2004 julkaistujen albumien hittejä keskiöön. Samalla lavalle saadaan pitkästä aikaa Jonnan kanssa kitaravetoinen orkesteri.

"Mukana tällä spesiaalilla kevään rundilla on vuosien tauon jälkeen pitkäaikaisin kokooonpanoni, jonka kanssa on sieltä 2000-luvun taitteesta tehty satoja keikkoja. Tällä porukalla on yhdessä hikoiltu satoja tunteja treenikämpällä ja studiossa tätä tunnistettavaa ja ainutlaatuista yhteissoundia luoden. Tulossa on siis ihan kaikin tavoin iloinen ja odotettu jälleennäkeminen".

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -yhtyeessä soittavat Jussi Jaakonaho (kitarat), Juha Kuoppala (koskettimet), Jonne von Hertzen (basso) ja Juho Viljanen (rummut & perkussiot).

Juhlavuosi ei pidä sisällään pelkkää nostalgiaa, sillä Tervomaa kirjoittaa parhaillaan uutta musiikkia - ja uutta on tulossa vielä kuluvan vuoden aikana.

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän - Klassikot ja hitit

14.4. Lahti, Möysän Musaklubi
15.4. Espoo, Kulttuurikeskus
05.5. Tampere, G Livelab
06.5. Lappeenranta, Nuijamies
17.5. Jyväskylä, Lutakko
19.5. Helsinki, Korjaamo
20.5. Turku, Logomon Teatro



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kun tänään katsot MT... Tappajauima-altaasta... >

Keskustelut (1 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 14.09

Onnea ikinuorelle ja lahjakkaalle musantekijälle jonna Tervomaalle jonka paras studiolevy on ehkäpä esikoiskiekko tai parempi loppu. Hän on niitä harvoja joka on lähes aina tekeny laadukkaan studiolevyn. Hänen laulutulkinta on yksi kotimaamme parhaimpia eli aivan ihanan herkästi ja syväulotteisesti laulaa tekstiä josta tulee mieleen että hän voi olla varsin vahva tunneihminen.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova