Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 2-1: parta pahoille kasvaa, turpajouhet joutaville

12.01.2023 klo 23.00 | Luettu: 1131 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 1:
The Web of Fate


1. kauden kierot & kyseenalaiset partapomot jäivät hyvin mieleen. Olisi liioittelua väittää, etten muista sankareita, mutta menisin lankaan, jos heidän näyttelijänsä vaihtaisivat rooleja. Miehistä toinen silmäilee Kattegatin valtauksen jälkipuintia. Toinen lomailee naisen kanssa. Jätkät ovat 100% identtisiä - mutta sitten lomailija viittaa kilpailevansa Norjan kruunusta, joten silmäilijän täytyy olla grönlantilainen juonihaarniskamies.

Partainen sika & kristitty psykopaatti Olaf valtasi Kattegatin, mutta panikoi, kun ison alfan faija Haaraparta ilmestyi paikalle. Nyt partaukkojen välillä on pätevä kohtaus, kun Haaraparta armahtaa partasian ja värvää hänet korkeaan asemaan uhkausten ja lupausten keinoin. Kaikki vastustavat Haaraparran logiikkaa, mutta hän murisee niin vakuuttavasti, että hänen täytyy olla oikeassa jossakin. Tämän vuoksi tätä katsotaan.

Lomanainen & ei-lomamies ovat hankipattoja ja pakanoiden puolustajia, joiden tulevia siirtoja pelätään. En tiedä miksi, vaikka muistan miehen päteneen Lontoon piirityksessä. Laajempi kuva on haetun kaltainen, kun Englannin ja Skandinavian hallinta tuntuu perustuvan kiinteille faktoille, vaikka mahdollisten liittolaisten määrä vetää kaikkia moneen suuntaan.

Lopetus on kesäteatteria, kun "kaksoset", lomanainen ja partasika armeijoineen päätyvät samaan paikkaan parin kohtauksen alustamisen jälkeen. Sankarit pelastaa joku Warcraftista karannut ogre juggernaught: sumun keskelle kätketty laiva sylkee tulta suurella tarkkuudella 1000-luvulla.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 2-2 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hydraulic press -par... Kirjalähde: suosikki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova