Tuorein sisältö

The Handmaid's Tale 5-9: jännitä ilmaiseksi kirjoittamalla Googlen kuvahakuun 'satelliittikuva tiedustelu'

13.01.2023 klo 23.00 | Luettu: 965 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5 - Jakso 9:
Allegiance


Se, että sarja kehtaa jatkua, on hyvä vitsi tänään, kun tiimillä ei ole varaa teeskennellä, että on olemassa edes pinnallinen syy jatkaa. Tuottajat kavaltavat pennejä eläkepäiviään varten.

Junen tunne- ja ajatusmaailman syvyys on teoriassa yhä arvokas resurssi. Viimeksi hän kuitenkin ryhtyi innolla pomppimaan tasajalkaa heti, kun hän kuuli tulevasta kommandoiskusta diktatuurin ytimeen: mukamas hän pettymysten, traumojen ja masennuksen keskellä näki kirkkaasti tilanteen, jossa kommandot noutavat hänen tyttärensä takaisin noin vaan.

Nyt iskua jännitetään. Sarja on Googlen kuvahaulla varastanut pari satelliittikuvaa. Pim - isku meni pieleen. Katso jakso loppuun, niin näet myös pari luodinreikää, kun seuraava trilleri alkaa.

Paluu perussontaan: "hyvä" tai "parhaansa yrittävä" diktaattori kilauttaa heti Junelle, että miksi teidän piti sotahommiin alkaa, herttinen sentään. Mies on vilpitön.

Tekijät vaikuttavat itsekin kärsivän väsymyspohjaisesta hysteriasta hupaisassa kohtauksessa, jossa diktaattori takeltelee sanoissaan ehdottaessaan kulissiavioliittoa akalle, jonka miehen hän hiljattain murhasi päivänvalossa huvikseen. Setä ei ole diktaattori virallisesti - mutta jopa uhrin leski nielee kaiken, mitä hän sanoo.


Keskiarvo 55 jakson jälkeen:


< Jakso 5-8 --- Jakso 5-10 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirjalähde: Dannyn s... Liam Neeson klassise... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova