Tuorein sisältö

Loitsut & herjat lentävät Chris Pinen & Michelle Rodriguezin Dungeons & Dragons -leffassa: uusi traileri

23.01.2023 klo 18.05 | Luettu: 755 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Humoristinen fantasiaseikkailu Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves saapuu isolle kankaalle maaliskuussa. Älä tule paha kakku, toivovat alkuperäisen roolipelin fanit ja Paramount Pictures, joka on lähtenyt laajemminkin tukemaan brändin yritystä laajentua. Paramount+ -palvelua varten kehitellään itsenäistä, näyteltyä tv-sarjaa ja huhujen mukaan muutakin.

Honor Among Thieves luonnollisesti kokoaa yhteen satunnaisia seikkailijoita keskiajan tienoilla ja vie heidät luolastoihin & lohikäärmeiden maille ryöstöjuonesta ja konnien maailmanvalloitushaluista johtuen.

Michelle Rodriguez on barbaari. Regé-Jean Page on paladiini. Justice Smith on velho. Sophia Lillis on druidi. Valkoinen heteromies Chris Pine näyttelee ainoaa samaistuttavaa hahmoa: bardia. Pelaisin takuulla niin typerää hahmoluokkaa, jos sietäisin kellarinörttejä, joista toki pidän enemmän kuin muista ihmisluokista. Hyvässä lykyssä Paramount+ harkitsee heistä kertovan tosi-tv:n tekemistä.

Mielenkiintoisesti ohjauksesta vastaavat John Francis Daley ja Jonathan Goldstein, joiden tunnetuin työ Game Night kertoo pieleen menevästä roolipeli-illasta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päin vattua: viime v... The 69 Eyesin kiertu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova