Tuorein sisältö

Michelle Rodriguez liittyi Chris Pinen Dungeons & Dragons -leffaan

09.02.2021 klo 12.00 | Luettu: 498 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vauhdikas & vimmainen Michelle Rodriguez ja Pokémon: Detective Pikachu -leffasta tuttu Justice Smith ovat liittyneet Dungeons & Dragons -elokuvaan. Ensimmäinen kiinnitys oli Chris Pine.

Pöytäroolipelinä alkanut Dungeons & Dragons -saaga on laajentunut noin kaikkiin medioihin ja leffakin on saatu kankaille asti, mutta kiistaton valtavirran suosio on saavuttamatta. Uusi elokuva tehdään isolla budjetilla. Alustavasti suunnitteilla oleva tv-sarja todennäköisesti haastaa vakavissaan muut Game of Thronesin jälkeisen ajan fantasiasarjat.

Elokuvan ohjaajat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley vastasivat komediasta Game Night, jossa modernin roolipelin pelaaminen riistäytyy käsistä. Tämä lienee syy sille, miksi lähdeuutinen mainitsee, että sitä ei tiedetä, onko Dungeons & Dragons -leffa suoraviivainen fantasia, vai kommentoiko se pelaamista.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Laukaan Satama Festi... 30 Coins 1-2: Kimble... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

09.02.2021 klo 22.02 1 tykkää tästä

Olisipa: ironiasta vapaata fantasiaa jossa on uutta ja omaperäistä joko paljon tai vähän, mutta joka ei yhtään häpeä hupsuja juuriaan. Sellaista kaipaisin juuri nyt.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova