Tuorein sisältö

Simpsonit, Family Guy ja Bob’s Burgers saivat jatkoaikaa

27.01.2023 klo 14.05 | Luettu: 566 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflixin ja HBO:n säästötoimet ovat rankaisseet animaatioalaa, ja kolmen aikuisanimaation tähtiääni Justin Roiland on henkilökohtaisissa vaikeuksissa (uutinen), joten otetaan tähän väliin jotakin positiivista. Foxin "animaatio-dominaatio" jatkuu entiseen malliin vuosina 2024 ja 2025.

Simpsonit jatkuu kausille 35 ja 36, rikkoen itse asettamansa ennätykset. Family Guy jatkuu kausille 22 ja 23. Bob's Burgers jatkuu kausille 14 ja 15.

Yhdysvaltain Fox-kanavalla "Animation Domination" tarkoittaa sitä, että näitä ja vastaavia sarjoja esitetään peräkkäin sunnuntaisin. Joukkoon kuuluva The Great North etenee 4. kaudelle. Tänä vuonna joukkoon liittyy kreikkalaisen mytologian kustannuksella pilaileva Krapopolis, jonka on luonut Dan Harmon eli Roilandin Rick and Morty -kollega.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Runsaasti hittipoten... Amazon kehittelee He... >

Keskustelut (2 viestiä)

burgerit_myös_hyvä

27.01.2023 klo 15.53 2 tykkää tästä

Simpsoneiden pari edellistä kautta yllätti positiivisesti laadullaan, jos taso pysyy samana on uudet jaksot erittäin tervetulleita.
lainaa
vuqpfjjanfhsjjd

28.01.2023 klo 15.32

aaninayttelijahahmokarusellin jalkeen ihan taytta paskaa. se oli simpsonien vika jakso mis lisa sano et enaa ei saa nauraa. valtava muutos kun aiemmin niis dokujaksoissa aina sanottiin et simpson ei lopu koskaan. se the problem with humor oli sellanen statement et tekijat ei enaa uskalla eika jaksa. disney tietty jatkaa sarjaa kun jotain kauniita ja rohkeita ja jos joku nayttelija kuolee ni ens viikolla o uus
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova