Tuorein sisältö

Amazon kehittelee Helvettiin sijoittuvaa työpaikkakomediaa Phoebe 'Fleabag' Waller-Bridgen kanssa

27.01.2023 klo 14.50 | Luettu: 294 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Phoebe Waller-Bridge on uusinut sopimuksensa Amazonin kanssa. Hän löi itsensä läpi luomallaan ja tähdittämällään Fleabag-komediasarjalla (kuvassa), joka oli Amazonin ja BBC:n yhteistä tuotantoa.

Osana uutta sopimusta Waller-Bridge kehittelee komediasarjaa Sign Here, joka perustuu Claudia Luxin tuoreeseen romaaniin. Lux on päävastuussa sarjankin kirjoittamisesta.

Sign Here kertoo miehestä, joka työskentelee kirjaimellisesti Helvetissä. Hänellä on "melko hyvä" homma manalan viidennellä tasolla, jossa käsitellään sopimuksia. Kynät eivät toimi, kahvinkeitin on ollut epäkunnossa sata vuotta ja Jägermeister on ainoa tarjolla oleva juoma, mutta Helvetissä voi mennä huonomminkin. Tuhannen vuoden jälkeen mies on viimein kehittänyt suunnitelman, joka saattaa muuttaa hänen elämänsä / kuolemansa.

Waller-Bridge kehittelee muitakin sarjoja, mutta yksityiskohtia pantataan. Mr. & Mrs. Smith -leffaan perustuvan sarjan hän jätti luovien erimielisyyksien vuoksi.

Waller-Bridge on yksi edellisen James Bond -leffan kirjoittajista ja seuraavan Indiana Jones -leffan naispääosanesittäjä, joten keikkaa pukkaa laidasta laitaan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Simpsonit, Family Gu... Uusien Frasier-jakso... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova