Tuorein sisältö

Indiana Jonesin kummityttö luo Tomb Raider -tv-sarjan Amazonille

28.01.2023 klo 02.10 | Luettu: 1004 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Phoebe Waller-Bridge näyttelee Indiana Jonesin kummityttöä tänä kesänä valmistuvassa elokuvassa (kuvassa). Kun sisäpiirijuorut alkoivat puhua Indiana Jones -aiheisesta tv-sarjasta, miesasiamiehet veikkasivat nopsaan, että Indiana Jones menettää kummitytölle asemansa nimeä myöten. Niin ei ole käymässä, vakuuttaa leffan ohjaaja.

Tuoreen tiedon mukaan Waller-Bridge on mukana kehittelemässä tv-sarjaa, joka kertoo "naispuolisesta Indiana Jonesista" - mutta ei virallisesta sellaisesta vaan Tomb Raider -pelien Lara Croftista. Waller-Bridge tuottaa ja kirjoittaa.

Laran näyttelijästä ei puhuta vielä, mutta Waller-Bridge ei suunnittele ottavansa roolia. Angelina Jolie näytteli Laraa kahdessa leffassa. Myös Alicia Vikanderin tähdittämän leffan oli tarkoitus saada jatkoa, mutta studio menetti oikeudet pitkän kehittelyn vuoksi.

Pitäisikö Waller-Bridgen vielä harkita roolia? Luomastaan Fleabag-sarjasta parhaiten tunnettu komedienne ei ole ilmeisin valinta, mutta Indiana Jones -keikasta päätellen heiluminen sujuu. Hän on aito britti Laran tavoin ja toisin kuin Jolie ja Vikander. Joliella on alkuperäisen Laran huulet ja tissit, mutta terävine nenineen myös Waller-Bridge näyttää enemmän alkuperäiseltä Laralta kuin uusien pelien Lara!

Sarja tehdään Amazon Prime -palveluun, joka on koti myös kiitellylle Fleabagille ja Waller-Bridgen muille tuleville sarjoille.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Myytinmurtajat-sarja... Amazonilla on mieles... >

Keskustelut (1 viestiä)

ghaoxbqicajd

28.01.2023 klo 11.43

hirvee leuka
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova