Tuorein sisältö

Ihmiset rakastavat yhä Jeremy Clarksonia, tai ainakin rakastavat vihata häntä - katso tuore dokumentti, joka listaa Clarksonin skandaalit

31.01.2023 klo 01.22 | Luettu: 826 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Autoilujuontaja Jeremy Clarkson on ollut Britanniassa jo kuukauden ajan uransa osalta "kuollut mies".

Miehen kommentit Sussexin herttuataresta Meghanista johtivat lopulta potkuihin Amazon Primen kultaisesta diilistä.

Vaikka miestä on lyöty kovaa julkisuudessa, Clarksonista kertova tuore dokumentti King of Controversy esitettiin sunnuntaina Channel 5:n ohjelmistossa. Ihmiset rakastavat yhä Clarksonia, tai ainakin rakastavat vihata häntä!

Dokumentissa kerrataan Clarksonin aikaisempia kohuja ja aiheuttamia skandaalilööppejä, joihin kuuluu mm. fyysinen yhteenotto Piers Morganin kanssa, riita Top Gear -tuottajan kanssa, Britannian pääministerin sanallinen loukkaaminen ja mikä "parasta", Clarkson onnistui jopa järjestämään diplomaattisen selkkauksen Argentiinan kanssa!


V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Last of Us 1-3: ... Diilissä mukana usei... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pc_master_race

01.02.2023 klo 12.42 1 tykkää tästä

Paras tyyppi koskaan, mitä televisiossa on ollut.
lainaa
Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

01.02.2023 klo 13.45

Mielestäni Grand Tour olisi pitänyt kuopata jo ajat sitten. Väsynyttä, kypsää ja itseään toistavaa katsojien aliarviointia. Top Gear 2000-luvun alussa on vaikuttanut suuresti siihen, mitä nykyään teen työkseni, mutta se ei ole ainoastaan Clarksonin ansiota, vaan fantastisen tuotantoporukan. Clarkson's farm oli leppoisan viihdyttävää katsottavaa, sen myönnän.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova