Tuorein sisältö

Apinoiden Planeetta IV uusiksi?

03.11.2008 klo 13.27 | Luettu: 4039 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tim Burtonin versio tieteisklassikosta Apinoiden Planeetta on sen verran vihattu tekele, ettei jatko-osaa ole näkynyt, vaikka moinen on ollut aktiivisesti suunnitteilla. Elokuvastudio 20th Century Fox leikittelee nyt ajatuksella kuvata uusiksi alkuperäisen elokuvan kolmas jatko-osa Apinoiden Planeetan Valloitus, joka kertoo, kuinka apinat alunperin maapallon valtasivat.

Rick Jaffan ja Amanda Silverin käsikirjoitus kantaa nimeä Genesis: Apes. Apinoiden vapautusrintaman päällysmiehen Caesarin alkuperä ei tällä kertaa liity aikamatkustukseen, vaan luontoa sormeilevien tiedemiesten tekosiin. Älykäs kädellinen oppii ensin ihmisten tavat ja sitten sen, kuinka ihmiskunta hänen lajitovereitaan kohtelee. Caesar on yhä tarinan päähenkilö, mutta selvänä erona alkuperäiseen Caesar ei käy taisteluun tulevaisuuden fasistista valtiota, vaan tämän päivän ihmiskuntaa vastaan.

Olemassaoleva käsikirjoitus ei tietenkään tarkoita, että huonossa maineessa oleva 20th Century Fox koskaan näyttäisi uskaliaalle tieteiselokuvalle vihreää valoa.

Alkuperäisen elokuvan traileri:



Lähde: CHUD

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Halloweenin kauhein ... Minne hävisivät Meta... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

03.11.2008 klo 14.36

Paras on mielestäni ensimmäinen jatko-osa, jossa telepaattimutantit palvovat Falloutmaisesti pommia. Tästä olisin ennemmin nähnyt sen apinoinnin.
lainaa
GoGo

Rekisteröitynyt 16.02.2008

03.11.2008 klo 14.45

Hmm, en itse niin hirveästi ylistä kakkososaa, tosin loppu on "hyvä". Ihan hyvä idea sinänsä minusta tuo uudelleenfilmatisointi. Ja viihdyttäviä elokuviahan nämä on :)
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova