Tuorein sisältö

Leonardo DiCaprio saattaa näytellä Stephen Kingin palkkamurhaajaa Billy Summersia

04.02.2023 klo 22.20 | Luettu: 837 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Billy Summers on Stephen Kingin romaani vuodelta 2021. Lievästi ilmaistuna tuottelias King on ehtinyt julkaista jo kaksi romaania sen jälkeen.

Warner Bros. on hankkinut elokuvaoikeudet. Mukana suunnitelmassa on J.J. Abramsin firma Bad Robot ja Leonardo DiCaprion Appian Way. Kun neuvottelut oikeuksista alkoivat viime vuonna, puhetta oli minisarjasta, mutta tiimi pitää elokuvaa järkevämpänä.

Mikäli leffan kehittely etenee mallikkaasti, Abrams saattaa ohjata sen ja DiCaprio näytellä nimihenkilöä. Käsikirjoituksesta vastaavat Edward Zwick ja Marshall Herskovitz, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä mm. elokuvat Viimeinen samurai ja Jack Reacher: Paluu päämajaan, jotka Zwick myös ohjasi.

Billy Summers on palkkamurhaaja, joka klassisesti haluaa eläkkeelle viimeisen keikan jälkeen. Hänen on määrä tappaa oikeudenkäyntiä odottava kollega, joka tietää liikaa. Teeskennellessään kirjoittajaa hiljaisessa kaupungissa pikkutarkka ja omia kunniakäsityksiään seuraava murhamies alkaa epäillä, että jokin on pielessä.

Kuvassa on DiCaprion tähdittämä Once Upon a Time in Hollywood.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 90's Show jatkuu, Ne... Valtteri Bottas ja F... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova