Tuorein sisältö

"Aidosti kamala" kauhusarja Terrifier jatkuu ja budjetti paisuu

03.06.2023 klo 22.10 | Luettu: 1409 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sehän on suhteellista, mikä on kenenkin mielestä aidosti kamalaa: TikTok-pennut vaahtoavat säännöllisin väliajoin PG-13-tason säikyttelyistä. Terrifier-elokuvat ovat siinä maineessa, että ne menevät niin pitkälle, kuin pieni budjetti suinkin sallii. Art the Clown -pelle silpoo ja nylkee uhrinsa alkajaisiksi.

Terrifier-elokuvien ikäraja on useimmilla markkinoilla 18. Yhdysvalloissa ne eivät edes hae virallista ikärajaa, joten ikäraja olisi todennäköisesti korkein mahdollinen eli NC-17. Kyseinen ikäraja on harvinainen, koska sitä pidetään kaupallisena itsemurhana. 250 000 dollaria maksanut Terrifier 2 ylitti kaikki odotukset ja tienasi 15 miljoonaa teatterikiertueella.

Kolmannen osan kuvausten on määrä alkaa tänä vuonna. Ensi-ilta on ensi vuoden loppupuolella. Budjetti on yhä suhteellisen pieni, mutta se nousee miljoonaluokkaan. Tuottajan sanoin budjetti on merkittävästi suurempi, jotta tekijät saavat olla niin villejä kuin he voivat olla.

Ohjaaja Damien Leone uhoaa, että joku saattoi pitää kakkososaa äärimmäisenä, mutta hän ei ole nähnyt mitään vielä. Kolmas osa jatkaa rajojen rikkomista.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Succession 13/39: mu... Kirjalähde: rikollis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova