Tuorein sisältö

Näytelty Spider-Man-sarja kertoo juurikin Spider-Manista mutta Noir-versiosta

09.02.2023 klo 23.15 | Luettu: 818 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Flopannut Morbius-leffa ei estä Sonya kiihdyttämästä Spider-Man-aiheisia suunnitelmiaan. Sivuhahmoista kertovia elokuvia on yhä tulossa. Marraskuussa julkistettiin Sonyn ja Amazonin sopimus useista tv-sarjoista. Niistä ensimmäinen on Silk: Spider Society, joka kertoo yksinkertaistettuna hämähäkkinaisesta, joita on olemassa lukuisia.

Ja niin on hämähäkkimiehiäkin. Tuoreen tiedon mukaan kehitteillä on Spider-Man Noir -aiheinen tv-sarja.

Film noir -henkinen Marvel-universumi esiteltiin sarjakuvissa vuonna 2009. Spider-Manin noir-versio nähtiin myös animaatiossa Spider-Man: Kohti hämähäkkiversumia (kuvassa) peräti mustavalkoisena & Nicolas Cagen ääninäyttelemänä.

Tulevassa tv-sarjassa nähdään oikeita näyttelijöitä. Nimeämätön sarja seuraa vanhaa ja harmaantunutta Spider-Mania 1930-luvun New Yorkissa. Sisäpiiriläisen mukaan sarja sijoittuu omaan jatkumoonsa, eikä päähenkilön nimi ole Peter Parker. Alkuperäinen noir-sarjakuva kertoi vaihtoehtoisesta Peteristä.

Noir-sarjaa kehittelee kirjoittajana ja tuottajana Oren Uziel, joka on mm. elokuvien Mortal Kombat (2021) ja The Lost City kirjoittaja. Mukana on myös hämähäkkiversumi-elokuvien tuottajia.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Voice Of Finland... Tältä kuulostaa, kun... >

Keskustelut (1 viestiä)

vioegnihoi

09.02.2023 klo 23.58

hirveeta roskaa sama hahmo samaan aikaan sadassa erillisiessa tarinassa ja yrittavat viela jotain esittaa etta laatu on ykkosasia
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova