Tuorein sisältö

Nicolas Cage on Spider-Man näytellyssä tv-sarjassa (luit oikein)

14.05.2024 klo 15.45 | Luettu: 1307 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Animaatioelokuvassa Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia (Spider-Man: Into the Spider-Verse) nähtiin useita versioita hämmästyttävästä Hämähäkkimiehestä. Yksi oli film noir -henkinen etsivä (kuvassa). Idea on lähtöisin Spider-Man Noir -sarjakuvasta, jossa synkkä sankari ratkoo rikoksia 1930-luvulla.

Noir-version äänenä toimi Nicolas Cage. Cage jatkaa roolissa näytellyssä tv-sarjassa.

Sarjaa tulee esittämään Amazon Prime, joka on tehnyt Sonyn kanssa sopimuksen useista Spider-Man-aiheisista sarjoista. Ensimmäinen julkistettu sarja oli Silk: Spider Society, jossa myöskin nähdään oikeita näyttelijöitä. Silk on yksi Spider-Manin naispuolisista versioista ja vastineista.

Noir-sarjan mahdollisuus mainittiin jo viime vuonna, mutta Cage ei ollut vielä mukana. Nyt uutinen on virallinen, joten tarjolla on sellaisia kommentteja tekijöiltä kuin "äärimmäisen lahjakas Nicolas Cage on ideaalinen valinta uudeksi supersankariksemme". Sekin on vahvistettu, että sarja sijoittuu 1930-luvun New Yorkiin ja kertoo ikääntyneestä Spider-Manista, joka on epäonninen yksityisetsivä ja kaupungin ainoa supersankari.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tämän artistin musii... Vuonna 1991 perustet... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova