Tuorein sisältö

Selvennystä Iron Man 2:n näyttelijänvaihtoon

03.11.2008 klo 17.12 | Luettu: 1801 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Terrence Howard
Kuten tiedettyä, Don Cheadle näyttelee Jim Rhodesia elokuvissa Iron Man 2 ja The Avengers, vaikka rooli kuului Terrence Howardille ensimmäisessä Iron Manissa. Vaihdosta on pidetty yllättävänä, sillä Rhodesista kasvaa tärkeä hahmo, mikäli mies päätyy tuuraamaan alkuperäistä Rautamiestä. Sarjakuvissa Rhodesista tulee lopulta supersankari War Machine, mihin myös elokuvassa viitataan.

Entertainment Weeklyn mukaan vaihdoksen taustalla ovat osittain palkkioon liittyvät seikat, kuten on julkisesti kerrottu, ja osittain huoli Howardin kyvyistä näytellä ja käyttäytyä.

EW:n lähteiden mukaan Howard oli ensimmäinen näyttelijä, joka palkattiin elokuvaan. Tämä johti syystä tai toisesta siihen, että Howard oli elokuvan parhaiten palkattu tähti: Howard tienasi enemmän kuin Gwyneth Paltrow ja Jeff Bridges, jopa enemmän kuin Robert Downey Jr.

EW kertoo myös, että Howard käyttäytyi hankalasti kuvauksissa, ja että ohjaaja Jon Favreau näki kovasti vaivaa leikatessaan ja kuvatessaan uusiksi Howardin kohtauksia.

Marvel Studiosin ensimmäinen suunnitelma ilmeisesti oli kirjoittaa Howardin hahmolle pienempi osa ja tarjota näyttelijälle 50-80% pienempää palkkiota. Lopputuloksena rooli meni monesti palkitulle Cheadlelle, mikä luultavimmin tarkoittaa, että Jim Rhodesin merkitys sarjassa kasvaa, kuten oletettua.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Helsinkiin vieraita ... Tintti-elokuvatrilog... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova