Tuorein sisältö

Showtime pelasti Netflixin lopettaman Uncoupled-komediasarjan

11.02.2023 klo 21.00 | Luettu: 792 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tällaiset käänteet ovat ymmärrettäviä, kun isot firmat tekevät bisnestä, mutta lienee silti lupa nauttia ironiasta. Netflix ansaitsi aikanaan hyvää tahtoa pelastamalla muiden lopettamia sarjoja, mutta nyt Netflixin lopetuspäätökset ovat otsikoissa, joten muut pääsevät pelastustöihin.

Uncoupled on tilannekomediasarja Darren Starilta, joka ei ole aivan turha jätkä: hänen luomiaan sarjoja ovat mm. Melroce Place, Sinkkuelämää ja Emily in Paris. Netflix perui Uncoupledin ensimmäisen kauden jälkeen. Showtime-kanava on nyt tilannut 2. kauden.

Sarja kertoo Neil Patrick Harrisin näyttelemästä homomiehestä, joka päätyy New Yorkin sinkkumarkkinoille pitkän tauon jälkeen partnerin hylättyä hänet. Sarjan kerrotaan istuvan Showtimen uuteen strategiaan, jossa yksi kolmesta "sisältöpolusta" panostaa monimuotoisiin kaupunkikulttuureihin. The L Word: Generation Q ja The Chi kuuluvat joukkoon.

Samaan aikaan Showtime on lopettanut mm. sarjat American Gigolo ja Let the Right One In, jotka eivät istu uuteen suunnitelmaan.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eeppinen Spartacus-s... Nicole Kidman on rik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova