Tuorein sisältö

Huippukallis Netflix-komedia silmäilee mm. Scarlett Johanssonia ja Michael Fassbenderiä

07.03.2023 klo 20.50 | Luettu: 808 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vuosituhannen alussa ohjaaja ja kirjoittaja Nancy Meyers törsäsi 70-85 miljoonaa dollaria sellaisiin komedioihin kuin Mitä nainen haluaa (What Women Want), Jotain annettavaa (Something's Gotta Give), Pientä säätöä (It's Complicated) ja The Holiday. Isot tähdet vaativat isoja palkkioita. Ja mikäpä siinä, kun lipputulot olivat luokkaa 206-374 miljoonaa.

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen Meyers valmistautuu ohjaamaan 130-150 miljoonaa dollaria kustantavan Netflix-leffan. Kyseessä ei taaskaan ole toimintaspektaakkeli vaan romanttinen komedia, mutta Netflix tahtoo "kaikki tähdet". Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Michael Fassbender ja Owen Wilson neuvottelevat rooleista.

Projekti tunnetaan nimellä Paris Paramount. Uutislähde ei tiedä, onko kyseessä varsinainen nimi, työnimi vai koodinimi.

Leffa kertoo lahjakkaasta elokuvaohjaajasta, joka rakastuu tuottajaan, jonka kanssa hän tekee monta hittiä ennen pesäeroa. Myöhemmin lupaava projekti pakottaa heidät työskentelemään yhdessä jälleen ja kohtaamaan tähtien oikut.

Leffalla on yhteyksiä Meyersin elämään. Hän työskenteli puolisonsa Charles Shyerin kanssa ennen kuin he erosivat ja Meyers ohjasi mainitut elokuvat. He saivat Oscar-ehdokkuuden Tyttö joka kävi intin (Private Benjamin) -komedian käsikirjoituksella.

Kuvassa on Johanssonin ja monien muiden isojen nimien tähdittämä pukudraama ja tieteisjännäri The Prestige, joka maksoi vain 40 miljoonaa - mutta tienasi vähemmän kuin Meyers samaan aikaan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kun Chris Evans satt... Stam1na julkisti som... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova