Tuorein sisältö

Deadpool 3 värväsi roiston; Patrick Stewart odottelee soittoa

15.02.2023 klo 23.55 | Luettu: 926 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ensi vuoden marraskuussa valmistuva Deadpool 3 sijoittuu Marvelin elokuvauniversumiin tai multiversumiin. Leffa aloittaa Marvelin "kuudennen vaiheen". Vaiheet 4-6 muodostavat "multiversumisaagan".

Deadpool oletettavasti lähtee X-Men-universumista ja päätyy pääasialliseen Marvel-universumiin, joten sehän saattaa olla tärkeää, että tällainen tarina aloittaa multiversumisaagan loppusuoran. Viimeiset elokuvat Avengers: The Kang Dynasty ja Avengers: Secret Wars kokoavat yhteen paljon hahmoja, joten ehkä supliikkimies Deadpool voi aloitella keräilyn.

Hugh Jackmanin Wolverine lukeutuu Deadpool 3:n päähenkilöihin. Mutanttikollega eli Professori X:n näyttelijä Patrick Stewart kertoo, että häntä on pyydetty pysymään "valmiustilassa". Stewart vannoo, ettei hän tiedä enempää, mutta tämähän on melko paljon. Stewart palasi rooliin jo Doctor Strange in the Multiverse of Madness -leffassa.

Emma Corrin näyttelee uutta hahmoa Deadpool 3:ssa. Hahmosta tiedetään vain se, että kyseessä on roisto ja yksi päähenkilöistä. Corrin tunnetaan parhaiten The Crown -sarjasta (kuvassa), jossa hän on näytellyt prinsessa Dianaa Emmy-ehdokkuuden arvoisesti.


Lähteet: ComicBook.com, Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Professori Bob Odenk... Richie Sambora palaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova