Tuorein sisältö

Oikeat näyttelijät astuvat DreamWorksin Näin koulutat lohikäärmeesi -maailmaan

16.02.2023 klo 13.00 | Luettu: 785 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Näin koulutat lohikäärmeesi (How to Train Your Dragon) -trilogian ohjaaja ja kirjoittaja Dean DeBlois valmistautuu ohjaamaan uuden version. Siinä nähdään oikeita näyttelijöitä, joiden värvääminen on käynnissä parhaillaan. Ensi-ilta on 14. maaliskuuta 2025.

Aiheena ovat yhä viikingit, jotka mäiskivät lohikäärmeitä, kunnes päällikön poika ystävystyy yhden kanssa ja koko kansasta kehittyy lohikäärmeratsastajia. Uusi versio pyrkii pitämään lohikäärmeet ystävällisen näköisinä, vaikka realismia lisätään.

Animaatioelokuvista jokainen sai Oscar-ehdokkuuden. Jokaisella on eri levittäjä DreamWorks-animaatiostudion jatkuvista muutoksista johtuen.

DreamWorksin nykyinen omistaja Universal pohti pitkään, minkälaisella budjetilla uusi versio kannattaa tehdä. Disney on näyttänyt mallia hyvässä ja pahassa: Disneyn kierrätetty Leijonakuningas on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvista, kun taas mm. kierrätetystä Pinokkiosta tuli kallis ja kritisoitu tv-elokuva.

Ei ole tiedossa, aikovatko Universal ja DreamWorks jatkaa tällä linjalla. Jos jokin leffa voi päihittää Leijonakuninkaan taksidermiaversion, niin ehkä näytelty Shrek, jossa Mike Myers näyttelee Shrekiä pallopuvussa?

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kahden miljardin kat... Viikon Marvel-pahis ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova