Tuorein sisältö

Viikon Marvel-pahis Jonathan Majors nyrkkeilykehässä: viimeinen Creed III -traileri

16.02.2023 klo 14.10 | Luettu: 673 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Adonis Creed on rakentanut hyvän elämän perheenisänä ja nyrkkeilijänä, mutta menneisyys palaa kummittelemaan. Vankilasta pitkän tuomion jälkeen vapautunut Damian on hänen lapsuudenystävänsä ja entinen nyrkkeilijälupaus, joka vaatii tilaisuutta todistaa arvonsa. Kyse ei ole vain siitä, kumpi on kovempi kehässä.

Creediä kolmatta kertaa näyttelevä Michael B. Jordan vastaa myös ohjauksesta. Hän kuvailee leffasarjaa ja erityisesti kolmannen osan teemoja syvästi henkilökohtaisiksi, joten asenne vaikuttaa samalta kuin Sylvester Stallonella, joka ohjasi Rocky-saagan osat 2-4 ja 6. Ensimmäistä kertaa Rockya ei nähdä Creedin rinnalla.

Tsemppiä Jordanille, mutta vuosi 2023 saattaa olla Jonathan Majorsin. Lovecraft Country -tähti näyttelee Damiania. Majors on roisto myös Marvel-elokuvassa Ant-Man and the Wasp: Quantumania, joka pyrkii tekemään hänen hahmostaan Kang Valloittajasta yhtä suuren pelurin kuin Thanosista. Lisäksi Majors esiintyy kehonrakennusdraamassa Magazine Dreams, joka on saanut kiittävää palautetta Sundancen elokuvajuhlilla.

Marvel-mies on Jordankin: hän oli roisto Black Pantherissa ja sankari Fantastic Fourissa (2015).



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oikeat näyttelijät a... Vikings: Valhalla 2-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova