Tuorein sisältö

The Last of Us 1-6: menneisyyden aaveita, tai; Luigi's Mansion

20.02.2023 klo 23.00 | Luettu: 1009 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Kin


Super Mario tallaa sienen. Nyt kilpikonnan. Kun hän on käyttänyt tallauskykyä hyvään, hän avautuu Luigille siitä, kuinka vanhan seikkailijan ruho on jäykkä lähinnä jormaa lukuunottamatta ja kuinka hän yhä öisin kuulee viattoman kilpikonnan halkeamisen. Luigilla on nykyään oma kartanobisnes, joten Luigi yllyttää broidia pelastamaan prinsessan itse. Pelaajien reaktio? He ovat haltioissaan. Draama nousi uudelle tasolle, kun pömppömaha alkoi symboloida diabetesta ja punahattu pälvikaljua. Nyt juokseminen ennen hyppyä tuntuu joltakin. Hollywoodin johtopäätös: tämä jakso.

Kolme kuukautta edellisen jakson jälkeen Pedro & Bella kävelevät eteenpäin jäämaailmassa. Pedro ei ole opettanut Bellaa metsästämään. Pidetään se mielessä...

Pedron veljen kylä löytyy. Pyssyillä sohitaan. Pedroa katsoo, vaikkei hän tekisi mitään, mutta tänään hän virallisesti tekee. Sankari on väsynyt kuin ym. Mario, joten eikö veli voisi jatkaa tästä eteenpäin? Jotakin, jotakin. Nyt Pedro sittenkin opettaa Bellaa metsästämään.

Pedron suoritus on liikuttava. Bellakin on ottanut roolin ja tilan haltuun. Hiippailukenttä hard-tasolla olisi poikaa näillä main, tai jos pidämme tv-sarjoista ja elokuvista, hyväksyisimme varmasti myös juonen. Ehdimme saada hitusen kiintiökiihkoilua ja lisää visuaalisia viittauksia peliin. Joka tähtäsi realismiin.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ant-Man 3 hävisi Ris... Netflixin Sex Educat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova