Tuorein sisältö

Mindhunter-sarjan 3. kautta ei kannata enää odotella David Fincherin mukaan

21.02.2023 klo 22.50 | Luettu: 1006 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


David Fincher ei ole virallisesti Netflixin Mindhunter-sarjan luoja tai vetäjä, mutta hän on yksi sen tuottajista ja ohjaajista. Hän on sarjan äänekkäin puhemies. Sisäpiiriläisten mukaan hän on käytännössä ollut päävastuussa sarjan suunnasta.

Toinen kausi valmistui vuonna 2019. Fincher ryhtyi sen jälkeen kehittelemään Netflixille Mank-elokuvaa. Mindhunteria ei peruttu, vaikka näyttelijät vapautettiin sopimuksistaan. Mindhunter on tositapahtumiin perustuva tarina siitä, kuinka FBI alunperin tunnistaa sarjamurhaajat rikollisiksi, jotka vaativat erityistä asiantuntemusta. Sarja viittaa toistuvasti murhaajaan, jota ei saada kiinni pitkään aikaan, joten ei ole myöhäistä tehdä 3. kautta.

Fincherin mukaan toivo on menetetty. Sarja on liian kallis katsojalukuihin nähden. Hän ei syytä Netflixiä, joka otti riskin sarjan aloittaessaan.

Fincher esitti vastaavia huomioita jo pari vuotta sitten, mutta silloin Netflix kommentoi, että Fincher saattaa palata aiheen parin tulevaisuudessa. Fincher ei koe, että budjettia voidaan pienentää, joten Netflix on todennäköisesti sitä ehdottanut.

Fincher on tunnettu törsääjä, joka käytti verrattain vähäeleisiin Zodiac- ja The Girl with the Dragon Tattoo -trillereihin jopa 65-90 miljoonaa dollaria per tapaus.

Lähde: TVLine

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt saadaan Euroviis... DBTL julkisti torsta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova