Tuorein sisältö

Netflix torpedoi Dark-porukan 1899-sarjan, mutta kolmatta mysteeriä pukkaa

23.02.2023 klo 21.00 | Luettu: 1266 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Aikamatkustukseen liittyvistä paradokseista kertova Dark-sarja venyi kolmen kauden mittaiseksi, kuten tekijät toivoivat. Heidän uusi sarjansa 1899 alkoi kertomuksena vanhan ajan laivamatkustajien harhoista, mutta sarja oli jotakin aivan muuta 1. kauden loppuun mennessä. Tiimillä oli Darkia vastaava suunnitelma, mutta Netflix lopetti sarjan kesken.

Tästä huolimatta Netflix on kirjoittanut monta nollaa shekkiin, joka takaa yhteistyön jatkuvan. Baran bo Odar ja Jantje Friese keskittävät seuraavaksi huomionsa sarjaan, joka perustuu sarjakuvaan Something is Killing the Children.

Tarina sijoittuu pieneen kylään, jota riivaavat lapsia syövät hirviöt. Mystisellä nuorella naisella on erikoisia voimia, jotka sallivat hänen taistella hirviöitä vastaan. Asetelma muistuttaa (miljoonaa muuta tarinaa ja) etäisesti Darkin alkuasetelmaa. Darkia kuvailtiin alussa Stranger Things -henkiseksi, kuten Stranger Thingsiä kuvailtiin Stephen Kingin tällaisten tarinoiden seuraajaksi. Ehkä Netflix ja kumppanit "ottavat varman päälle".

Sarjakuva on palkittu hitti, jonka kirjoittaja James Tynion IV on saanut kiitosta myös Batman-tarinoilla.

(Uutisen alkuperäinen versio kuvaili Baran bo Odaria ja Jantje Frieseä reteästi "herroiksi" ja "pojiksi". Friese on nainen. He ovat työpari ja parisuhteessa.)


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Törkykomedia vanhoil... Antti Tuiskun Mayhem... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova