Tuorein sisältö

The Witcher 3-8: Henry Cavill onnistuu pakenemaan Netflixistä

30.07.2023 klo 23.30 | Luettu: 8987 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
The Cost of Chaos


Kun sitä tuijottaa tv:n läpi tyhjyyteen, näyttelijät vaikuttavat vakavissaan reagoivan elämän pieniin ja suuriin murheisiin.

Spoileri: spoilerit eivät tunnu spoilereilta tämänkään jakson aikana.

Olin bongaavinani, että ainoa uskottava uhka sorkkarautamies vilahtaa tänään, haihduttuaan ilmaan heti kun opin naaman muistamaan. Tissaia lakkaa elämästä kuten Padme Sithin kostossa. Spedekin tahtoo päättää päivänsä, mutta Simple Jackin näköinen täti tappaa hänen kuninkaansa, joten nyt cockerspanieli-prinssi on vallassa ja Spedellä lienee tilaa hengittää.

Mehtäläiset suosittelevat kuolevalle Geraltille lepoa ja ravintoaineita, mutta äijä yrittää ähkiä itsensä jalkeille löytääkseen Cirin ennen lounasaikaa. Paikalle teleporttaava Yennefer huikkaa että greater heal ja heittää nopalla 17.

Aavikolla hohhaillut Ciri saapuu Nilkkimaahan? Oivalsin ihan itse, että daami on uusi klooni ("klooni" on sama, eikä "kloonin" näyttelijä ole sama kuin Cirillä, mutta kuitenkin). Aito Ciri on vankina kapakassa (mikä on helppotajuista, jos emme seuraa sarjaa vaan Wikipedian juonitiivistelmiä).

Kapakkatappelu muistuttaa koreografioiden olevan ongelmista pienin. Geraltkin ehtii riehua todistaakseen, ettei selkärangan murtaminen sorkkaraudalla edes sattunut. Jaksot 6, 7 ja 8 ovat hauskempia ja tarina on tyydyttävämpi, jos vertaamme niitä Stephen Kingin Piinaan: Geraltin näyttelijä Henry Cavill on kirjailija & Netflix on se muori, joka koettaa katkoa kirjailijalta jalat pitääkseen hänet ruodussa.

Kausi päättyy. Kaipailemaani Skeletoria ei näy, enkä muista, miksi Ciristä pitää tapella, kun kloonistakin ollaan tosi iloisia. Aikakausi päättyy: Cavill jättää sarjan. Nostetaan hänelle hattua ja tarkoitan että hyvien hetkien vuoksi. Herra on alfa ja nörtti. Jos hän onnistuu tuottamaan makunsa mukaisen sarjan (työn alla on Warhammer 40,000), hän on alfanörtti.


Keskiarvo 24 jakson jälkeen:


< Jakso 3-7

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saw X -traileri: sul... Näin paljon Kuopioro... >

Keskustelut (5 viestiä)

Hieho

31.07.2023 klo 13.20 2 tykkää tästä

JTP:n ulosanti on kyllä ehdottomasti kermaisinta maitoa, mitä aamukahviini laittaisin. Ja minä pidän kermaisesta maidosta aamukahvissani.
lainaa
Team-Henry

31.07.2023 klo 14.12 3 tykkää tästä

Peltosen arviot ovat parasta viihdettä mitä tästä kaudesta on irronnut.
lainaa
gowpfowpfnkwndjf

31.07.2023 klo 16.58 2 tykkää tästä

peltosen jutut on niin maitoa ettei oo mitaan sanittavaa
lainaa
Beorn

31.07.2023 klo 23.38 1 tykkää tästä

Huh huh kuinka tekotaiteellinen arvostelu on yritetty vääntää.
Ihan hirveää luettavaa.
lainaa
Lassi

01.08.2023 klo 22.12 1 tykkää tästä

Tuli melkein oksennus kun luin tätä arvostelua. Krapulassako tämän väsäsit? Ei ole kyllä kirjoittamisen lahjoilla sinua siunattu.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova