Tuorein sisältö

Lisää Stephen Kingin pelleilyä: Se-elokuvien jatkosarja etenee virallisesti

23.02.2023 klo 23.00 | Luettu: 1356 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Welcome to Derry on työnimi HBO Max -sarjalle, joka toimii esiosana vuosina 2017 ja 2019 valmistuneille Se (It) -elokuville. Sarjan mahdollisuudesta puhuttiin jo vuosi sitten. Nyt sarja on virallisesti tulossa.

Elokuvien ohjaaja Andy Muschietti on keskeisimpiä nimiä kulissien takana. Hän ohjaa ensimmäisen jakson ja enemmänkin. Mukana on yhä myös elokuvien tuottaja (& Andyn sisko) Barbara Muschietti ja toisen elokuvan tuottaja ja näyttelijä Jason Fuchs. Sarjan vetäjinä toimivat Fuchs ja Brad Kane (Fringe - rajamailla, Black Sails).

Muschiettit kertovat pläränneensä Stephen Kingin Se-romaania teineinä kunnes sivut irtosivat. Heidän mukaansa romaanissa on sydämellisyyttä, inhimillisyyttä, huumoria ja kauhua enemmän kuin elokuvat kykenivät ilmaisemaan, joten tv-sarja jatkaa työtä. King itse on ilmaissut tyytyväisyytensä siihen, että tämä tiimi jatkaa.

Ei ole tiedossa, aikooko Bill Skarsgård palata kaameaksi Pennywise-pelleksi. "Se" osaa muuttaa muotoaan, joten paluu ei ole välttämättömyys, mutta Skarsgårdin versio sai kiitosta.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tammerfest julkaisi ... Kehitteillä on useit... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

24.02.2023 klo 07.08

Tim Curry on paras "se".
lainaa
RedCurryRice

24.02.2023 klo 22.49 1 tykkää tästä

LateHuominen kirjoitti:
Tim Curry on paras "se".


Mutta onko hän paras Curry?

Se onkin sitten täysin toinen kysymys se.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova