Tuorein sisältö

Kehitteillä on useita uusia Taru sormusten herrasta -elokuvia

24.02.2023 klo 13.45 | Luettu: 1210 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Warner Bros. ja tytärfirma New Line Cinema kehittelevät useita uusia elokuvia, jotka perustuvat J.R.R. Tolkienin Keski-Maa-kirjoihin. Oletettavasti leffat sijoittuvat "samaan universumiin" kuin Peter Jacksonin ohjaamat trilogiat Taru sormusten herrasta ja Hobitti. Tv-oikeudet ovat Amazonilla, joten Amazon Prime -sarja Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset on erillinen projekti.

Ohjaajaa tai muuta luovaa porukkaa ei ole nimetty vielä. Vanha Tolkien-tiimi eli Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens ovat kuitenkin tietoisia suunnitelmasta. Heidät pidetään ajan tasalla, ja he odottavat kiinnostuneina keskustelua saagan suunnasta.

Intoilevat studiopomot lupailevat korkealaatuisia ison kankaan elokuvia, jotka menevät Tolkienin häikäisevän, laajan ja monisyisen maailman tutkimattomiin kolkkiin.

Lienee sanomatta selvää, että uusissa leffoissa nähdään oikeita näyttelijöitä, koska sellaisissa projekteissa isot rahat ovat. V2.fi uskoo näin siitä huolimatta, että seuraava leffa on vuonna 2024 valmistuva anime The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Se julkistettiin pari vuotta sitten. Laadusta riippumatta se haiskahtaa hieman siltä, että jotakin piti tehdä, jotta oikeudet säilyvät. Rohirrim on esiosa Jacksonin projekteille, ja Boyens on mukana konsulttina.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lisää Stephen Kingin... HBO:n arvostettu Suc... >

Keskustelut (1 viestiä)

KuninkaanPaluu

24.02.2023 klo 22.46 3 tykkää tästä

Toivottavasti Jackson kumppaneineen palaavat. Muuten alkaa fanina pelottaa, koska Amazonin sarja oli sellaista kuraa. Enkä edes ollut sarjan pahimpia arvostelijoita. Sarja on yksinkertaisesti vaan sieluton ja huono.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova