Tuorein sisältö

True Detective -luojan esikoiselokuvassa nähdään Vince Vaughn ja Al Pacino

27.02.2023 klo 17.10 | Luettu: 824 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nic Pizzolatto nousi maineeseen luomalla HBO:lle True Detective -sarjan, joka kertoo itsenäisen tarinan per kausi. Pizzolatto oli päävastuussa myös kausista 2 ja 3. Hän suunnitteli neljättä, mutta lopulta se eli tuleva True Detective: Night Country päätettiin tehdä eri porukalla.

Pizzolatto valmistautuu ohjaamaan kirjoittamansa elokuvan Easy's Waltz. Hän on ohjannut aiemmin vain pari True Detective -jaksoa, mutta hän on kynäillyt elokuvat Syyllinen (The Guilty) ja The Magnificent Seven, joista kumpikin on uusi versio aiemmasta teoksesta.

Easy's Waltz on väitetysti yhdistelmä elokuvien Swingers ja A Star is Born tunnelmia. Päähenkilö on epäonninen koomikko ja laulaja, joka hengailee nykypäivän Las Vegasissa vanhan koulukunnan Vegas-persoonien kanssa.

Leffassa (ja oletettavasti pääosassa) esiintyy Vince Vaughn, joka nähtiin True Detectiven 2. kaudella (kuvassa) ja Swingersissä. Mukana ovat myös Al Pacino, True Detectiven 1. kaudelta tuttu Michelle Monaghan ja entinen pornotähti Simon Rex, joka on hiljattain saanut kiitosta Red Rocket -komedialla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< No nyt, Suomen kesäf... FUBAR on Arnold Schw... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova