Tuorein sisältö

Omnium Gatherum julkaisi tulevan EP:n nimibiisin

03.03.2023 klo 18.46 | Luettu: 464 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jo vuodesta 1996 maailmaa raskauttanut Omnium Gatherum ilmoittaa julkaisevansa kesällä uuden EP:n –
nimikkosingle Slasher ulkona nyt.

"Origin"-albuminsa viime marraskuussa julkaissut melodisen kuolonmetallin kovimpiin vientitykkeihin kuuluva Omnium Gatherum julkaisee kesäkuun 2. päivä neljä raitaa sisältävän "Slasher"-EP:nsä. Julkaisijana toimii saksalainen Century Media. Katso tuore video Slasher-kappaleeseen jutun lopusta.

"Tervehdykset OG:n päämajasta! Tarjoilemme teille välipalan studioalbumiemme välissä. Sen nimi on Slasher, ja se on EP joka rokkaa kovaa! Slasher-EP on kaksipuoleinen kuin kolikko. A-puoli esittelee uuden kitarasankarimme, Atlantin toiselta puolelta kotoisin olevan Nick Cordlen, joka liittyi joukkoomme heti Origin-albumin julkaisun jälkeen. B-puoli taas koostuu kahdesta vanhemmasta kappaleesta, jotka äänitimme Origin-sessioiden aikana. Niiden piti olla pelkkiä digisinglejä, mutta nyt ne ovat saataville myös vinyylillä sekä CD:llä", toteaa kitaristi/laulaja Markus Vanhala.

"Slasher on nopea ja voimakas kappale, jonka sanoma on kuin pyyntö sinulta itsellesi. Sisäinen pimeytesi voi olla joko vihollinen tai liittolainen. Olet sekä metsästäjä että saalis. Kappale on samalla myös tulevan EP:mme nimikkoraita. Slasher-EP tarjoilee pari uutta OG-kappaletta sekä raivokkaan kansikuvan!", laulaja Jukka Pelkonen kertoo.

Omnium Gatherum liittyy tänään mukaan Eluveitien kiertueelle uuden kitaristinsa kotikentällä Pohjois-Amerikassa. Mukana kiertueella on myös Seven Spires. Euroopan kiertue on syksyllä, mutta sitä ennen on kesän festarikeikkojen vuoro.

Omnium Gatherum mm. Seinäjoen Provinssissa sekä Dark River Festivalilla.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Samuli Putron mummoi... Infoa Uniklubin uude... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova