Tuorein sisältö

Ryan Reynoldsin ryöstökomedioita riittää kaikille: Warner Bros. ja Netflix tilasivat jo omansa

15.12.2023 klo 22.10 | Luettu: 840 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka päätöksenteko on ruuhkautunut Hollywoodissa, joka lakkoili keväästä syksyyn. Kahdesta Ryan Reynoldsin tähdittämästä ryöstöaiheisesta ison budjetin toimintakomediasta on käyty tarjouskilpailu useiden studioiden kesken.

Warner Bros. on voittanut itselleen elokuvan nimeltä Calamity Hustle. Pääosissa nähdään Reynolds ja Channing Tatum. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaavat veljekset Adam ja Aaron Nee, jotka ohjasivat Tatumin The Lost City -komedian.

Calamity Hustle on Tappavan aseen kaltainen kaverikomedia. Reynolds näyttelee kyttää ja Tatum hänen veljeään, joka on pikkurikollinen. He ovat etääntyneet toisistaan yksityiselämänkin puolella, mutta nyt kytän on löydettävä veljensä ennen pahempia konnia, sillä veli on sotkeutunut timanttiryöstöön. Leffa sijoittuu joulun tienoille.

Lähde: Deadline

Toisella leffalla ei ole vielä nimeä. Sen on hankkinut talliinsa Netflix. Ohjauksesta vastaa Shawn Levy, joka on tehnyt Reynoldsin kanssa The Adam Projectin (kuvassa ylhäällä), Free Guyn ja Deadpool 3:n.

Tämä leffa on kansainvälinen ryöstökomedia, joka tavoittelee Ocean's Elevenin tyyliä.

Pienet ovat piirit, sillä käsikirjoituksesta vastaa mainitun The Lost Cityn kirjoittaja Dana Fox. Netflix oli mukana myös Calamity Hustlen tarjouskilpailussa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Monarch 1-5: Godzill... Kultakuume-sarjan tä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova