Tuorein sisältö

Kirjalähde: Jukka Hildén kertoo kirjassaan elämänsä vaikeimmasta hetkestä: 'Maailman kauhein kokemus'

13.03.2023 klo 01.07 | Luettu: 973 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jukka Hildénin ja Jani Niipolan kirjoittamassa kirjassa "Jukka Hildén - Kivun perintö" (Johnny Kniga) käydään läpi Jukka Hildénin tarinaa, johon Duudsonit liittyvät oleellisena osana.

Jukka Hildén erosi vaimostaan Outista vuonna 2018, peräti 19 vuoden yhteiselon jälkeen.

Kirjassa Jukka käy läpi vaikeaa eropäätöstä.

Jukka kirjoittaa, että asian muisteleminen tekee yhä kipeää.

"Olin kasvanut eri suuntaan, elämääni oli tullut sellaista, mikä muuttaa asioita. Minusta alkoi tuntua, että vaimoni ja minä halusimme elämältämme erilaisia asioita. Ajatukseni kylmäsivät mutta eivät kadonneet. Päätös oli tehtävä, ja se oli pelottava.

Kun oli tehnyt eropäätöksen, olo oli hetken helpottunut. Minun elämäntarinassani se on omasta näkökulmastani käännekohta, jonka ytimessa on, että kerrankin uskalsin ajatella itseäni. Vuosikausia olin pistänyt muiden edun omani edelle. Tietysti enemmän työelämässä, mutta käytösmalli valui kaikkialle elämääni. En voi syyttää siitä ketään muuta kuin itseäni
".

"Avioeropäätös on yksi vaikeimmista asioista, joita olen kokenut elämässäni, ellei vaikein. Se on ollut iso käännekohta, koska siihen liittyy muutakin muutosta niin monella osa-alueella. Sattumalta tai ei, aloin samaan aikaan pala palalta luopua suuresta roolistani Rabbit Filmsissä ja miettiä omaa uraani, omista lähtökohdistani. Kaikessa on oikeastaan ollut kyse siitä, että olen uskaltanut kysyä uudestaan ja uudestaan, mikä minut tekee onnelliseksi, ja mennä sitä kohti".

Kirjassa Jukka kuvaa myös tilannetta, jolloin he - äiti ja isä, kertoivat lapsilleen erosta. "Se oli siihenastisessa elämässäni hirvein hetki, maailman kauhein kokemus".

Lainatut kohdat ovat Jukka Hildénin ja Jani Niipolan kirjoittamasta kirjassa "Jukka Hildén - Kivun perintö" (Johnny Kniga).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Succession 3/39: hyv... Oscarit on jaettu: i... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova