Tuorein sisältö

Quentin Tarantinon viimeinen elokuva on The Movie Critic

15.03.2023 klo 13.20 | Luettu: 1068 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Quentin Tarantino on kirjoittanut elokuvan nimeltä The Movie Critic, jonka kuvaukset hän aikoo aloittaa syksyllä. Tarantino on satuillut pitkään, että hän tahtoo ohjata tasan 10 elokuvaa. Sisäpiirilähteiden mukaan se on yhä suunnitelmana, joten The Movie Critic jää miehen viimeiseksi.

Eikös hän ole jo ohjannut 10-11 elokuvaa ja osioita muihin elokuviin? Juu, mutta Tarantinon taskulaskin sanoo 9. Hän ei salaile joustavaa logiikkaansa, joten hänen omien puheidensa perusteella on mahdollista, että siinä vaiheessa kun hän on 10 elokuvaa ohjannut ja pysyvästi eläköitynyt legenda, hän palaa ohjaamaan elokuvan, "joka on eri asia". ("Eri asia" saattaa olla esimerkiksi puhuttu Star Trek -leffa, joka ei tällä hetkellä ole suunnitteilla.)

Sisäpiirilähteiden mukaan The Movie Critic sijoittuu 1970-luvun Los Angelesiin ja kertoo naishahmosta. Hollywood Reporter spekuloi, että aiheena saattaa olla Pauline Kael, joka oli vuosina 1968-1991 kirjoittanut omaperäinen ja kiistelty kriitikko, joka ei noudattanut muita sääntöjä kuin omaa makuaan.

Ammutaanko kriitikko paskaksi leffan fiktiivisessä huipennuksessa ja sitten Tarantino lepää rauhassa? Tuskin. Tarantino on leffanörtti, joka on kuvaillut Kaelia yhtä tärkeäksi inspiraation lähteeksi itselleen kuin ketä tahansa ohjaajaa.

Kuvassa on Once Upon a Time in... Hollywood.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Samu Haber lämmittel... Kokkolan Viinijuhlat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova