Tuorein sisältö

Quentin Tarantinon ohjailut saattavat olla jo ohi

03.07.2019 klo 21.30 | Luettu: 3588 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Quentin Tarantino kehittelee useampaa elokuvaa, mutta ei välttämättä ohjaa niitä itse. Once Upon a Time in Hollywood on virallisen laskutavan mukaan hänen 9. elokuvansa ja hän on jo vuosia uhannut jäädä eläkkeelle kymmenennen jälkeen.

Tarantino kertoo nyt kokevansa, että hän on tullut tien päähän, mitä tulee elokuvateattereissa esitettäviin elokuviin. Hollywoodin historiaa kommentoiva uutuus on elinikäisen tutkimustyön tulos. Jos se saa todella myönteistä palautetta (kuten se on festivaaleilla jo saanut), hän ei välttämättä tee kymmenettä elokuvaa, vaan lopettaa, kun hän on voiton puolella. Saa nähdä, mitä tapahtuu, toteaa hän itse.

Sanavalinnoilla on väliä, elokuvateatterielämyksen ollessa Tarantinolle iso asia. Yhdysvaltain Netflixissä pyörii The Hateful Eight -elokuvan pidennetty minisarjaversio, jota Tarantino työsti itse. Jos hän tykästyi tähän, kaikki itseään kunnioittavat suoratoistopalvelut (paitsi Disney+) sallisivat hänen tehdä minisarjan. Itse hän kertoo olevansa kiinnostunut kirjoista ja lavateatterista.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Britney Spears pudot... Robert Patrick on ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova