Tuorein sisältö

Mari Rantasila ohjaa Dingosta kertova Levoton Tuhkimo -elokuvan - näin ohjaaja kommentoi uutista somessa

15.03.2023 klo 15.55 | Luettu: 791 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Valtaisaa teinihysteriaa synnyttäneen Dingon tarina ikuistetaan elokuvaksi. "Levoton Tuhkimo" saa ensi-iltansa vuonna 2024. Elokuvan kuvaukset alkavat Porissa syyskuussa.

Elokuva keskittyy yhtyeen räjähdysmäiseen läpimurtoon, suosion vuosiin, mutta myös äkilliseen tuhoon bändin laulajan, keulakuva Nipa Neumannin silmin. Tarinassa avataan Neumannin henkilökohtaista elämää Dingomanian keskellä.

"Dingon tarina ansaitsee tulla kerrotuksi tällä tavoin paitsi yhtyeen faneille myös jälkipolville. Bändin merkitys koko pop-kulttuurille on kiistaton. Biisit soivat edelleen niin radioissa, tanssilattioilla, cover-yhtyeiden keikoilla kuin karaokessa. Odotan innolla näkeväni lopputuloksen valkokankaalla. Tämä on itselleni henkilökohtaisesti tärkeä projekti, matka menneisyyteen ja paluu tulevaisuuteen", kommentoi Nipa Neumann.

Elokuvan näyttelijävalinnat julkistetaan myöhemmin tänä vuonna. Elokuvan ohjaa Mari Rantasila, käsikirjoittaa Hanna Leivonniemi sekä levittää Nordisk Film. Esitysoikeudet elokuvaan on hankkinut YLE.

Mari Rantasila on kommentoinut hankkeen etenemistä Facebook-viestissään:

"Eks tiä tua noi, kyl o hianoo ny"

Postauksessa nähdään mustaa valkoisella hankkeen saamasta Suomen Elokuvasäätiön tukipäätöksestä.




(Kuva Ari Ojala)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kokkolan Viinijuhlat... Matthew McConaughey ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova