Tuorein sisältö

Kaheli scifisarja kertoo soturinunnan ja tekoälyn sodasta: Mrs. Davis -traileri

15.03.2023 klo 18.00 | Luettu: 1389 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hatusta on nostettu kaksi nimeä ja toisesta kaksi ideaa, jos kombo vaikka olisi huvittava? Mrs. Davis on maailman voimakkain tekoäly. Simone on nunna, joka tekee kaikkensa tuhotakseen Davisin.

Nythän tarina kertoo itse itsensä. Tekoäly on maailmaa hallitseva kaikkivaltias kuten nunnan esimies, mutta ymmärrettävästi tekoäly on väärä jumala nunnan näkökulmasta. Ajetaan mopolla donitsin läpi ja etsitään Graalin malja, niin asiat etenevät.

Kyseessä on Peacock-palvelussa debytoiva tieteiskomediasarja, jonka luojiin lukeutuu Damon Lindelof. Lindelofin luotsaama "klassikko" Lost veti ideoita hatusta alussa ja alkoi siteerata Raamattua lopussa. Nyt farssi on farssi rehellisemmin.

Ei kai sarja ole tekoälyn kirjoittama? Ei, mutta tekoälyä on käytetty työkaluna lievillä tavoilla: jaksojen nimet ja julisteen mukaan tuleva mainoslause ovat tekoälyn käsialaa. Lindelof kuvailee, että nunnan ja tekoälyn filosofioihin panostetaan, joten kyse ei ole vain hölynpölystä.

Simonea näyttelee Betty Gilpin, joka muistetaan mm. GLOW- ja Nurse Jackie -sarjoista. Ensi-ilta on 20. huhtikuuta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maustetytöt julkaise... Vain kaksi mahdollis... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

15.03.2023 klo 18.15 1 tykkää tästä

En tiedä mitä ajattelisin juonesta, mutta Gilpin on huikean teatraalinen myllyttäjä ja kaikki syy mitä tarvitsen että aion katsoa tätä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova