Tuorein sisältö

'Täällä puhuu mainoksen uhri', kirjoittaa Anssi Kela somessa - lopputulos hämmentävän upea!

16.03.2023 klo 01.17 | Luettu: 925 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anssi Kela aloittaa viikonloppuna kevään keikkakierroksen. Liikkeelle lähdetään perjantaina Turusta (Utopia) ja lauantaina soitto soi Lahdessa (Möysä).

Ennen keikkoja Anssi on ehtinyt mm. askarrella!

"Täällä puhuu mainoksen uhri", aloittaa Anssi sometilityksensä.

Japanilainen kaupunkimaisema kirjahyllyyn, no tottakai! Ei muuta kuin rakennussarjaa tilaamaan ja kädet töihin. Lopputulos on hämmentävän upea.

"Loppuvuodesta näin somesyötteessäni mainoksen rakennussarjasta, josta kasattaisiin kirjahyllyyn pieni laatikko, jonka sisällä on japanilainen kaupunkimaisema. Viehätyin suuresti. Mainosvideolla näkyvä valmis tuote näytti tosi kivalta ja tunnelmalliselta. Olisikohan sellainen hauska rakentaa?

Mainos tuli vastaan vielä pari kertaa. Ja niin menin painamaan add to basket -nappulaa.

Minullahan ei ole minkäänlaista kokemusta tai edellytyksiä rakennella yhtään mitään. Lapsena taisin yrittää kasata pari koottavaa lentokonetta, mutta muistaakseni lopputuloksena oli vain liimaa joka paikassa. Kädentaitoihin kuuluu erilaisten soitinten soittaminen, muilta osin olen klassinen tumpelo.

Aloin kuitenkin hissukseen rakennella ostamaani sarjaa. Aina silloin tällöin, kun oli sopivia hetkiä. Mahdollisimman epämukavassa asennossa, työhuoneen lattialla.

Kaikkiaan aikaa meni parikymmentä tuntia. Kirosanojen määrä oli moninkertainen. Ärsyttäviä hetkiä oli paljon. Mutta katsokaa — minä rakensin jotain! Tuli aivan kiva.

Oli mukavaa haastaa itsensä tekemään jotain epätyypillistä. En kuitenkaan voi rehellisyyden nimissä sanoa, että askartelukärpänen olisi isommin päässyt puraisemaan. Keksin seuraavaksi jotain muuta
".




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vahvistus: James Gun... Tampereen Blockfest ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova