Tuorein sisältö

Tätä on odotettu - progemetallisti Pressure Points julkaisi uuden albumin

17.03.2023 klo 22.37 | Luettu: 294 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Progemetallisti Pressure Points julkaisi tänään kolmannen täyspitkän studioalbuminsa "The Island".

Tiiviillä aikataululla tehdyn albumin äänitykset aloitettiin lokakuussa 2022, ja nyt vain viisi kuukautta myöhemmin levy saatetaan progemetallin ystävien kuultaviin.

"Aiemmasta levystä on ehtinyt vierähtää jo tovi. Kokoonpanomuutosten, koronan ja perheellistymisten vuoksi yhtyetoiminta oli useamman vuoden taka-alalla. Joskus se oli jopa lähellä loppua. Luojan kiitos tätä ei tapahtunut, sillä nyt käsissämme on uramme upein tuotos ja selkeä askel eteenpäin", kommentoidaan bändin suunnalta.

Pitkiä ja polveilevia eepoksia sisältävän albumin tiivis tekoprosessi hioi Pressure Pointsin entistä parempaan kuosiin, ja nostatti koko yhtyeen seuraavalle tasolle niin musiikillisesti kuin henkisesti. Albumin loppuhuipennuksena kuullaan kymmenminuuttinen nimikkokappale The Island, jossa kuullaan myös Markus Vanhalan kitarointia.

"Musiikkityylimme vaatii paljon sovittamista sekä jälkituotantoa. Tämän myötä meillä on nyt yhtyeen sisällä fiilis, jota emme ole ennen kokeneet: oli aika ennen tätä albumia ja aika tämän albumin jälkeen. Olemme sanoinkuvaamattoman tyytyväisiä lopputulokseen, joka on täynnä vahvoja sävellyksiä alusta loppuun".

The Island- albumin julkaisua juhlitaan kahdella keikalla. Ensimmäinen on huomenna lauantaina Lahdessa "Maaliskuun Musta Messu V" -tapahtumassa. Toiset juhlinnat pidetään Helsingin Bar Loosessa 6.4.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Willow-sarjan luoja ... The Voice Of Finland... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova