Tuorein sisältö

Carnival Row 2-6: sankarikin sekoaa juonenkäänteiden tulvassa

18.03.2023 klo 22.00 | Luettu: 482 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Original Sins


Olen pari jaksoa jäljessä. Sarja päättyi jo. Fantasioin lämpimikseni, ettei rikkaan potentiaalin hutilointi ole tekijöiden valinta.

Hemmoteltu leidi vaikuttaa valinneen sekä herrasmiespässin että kommunistisen "utopian", joten pässikin koettaa tottua kommareihin. Heti perään leidi myöntää, ettei tämä toimi, joten paon suunnittelu alkaa. Kohtausten välissä leidin rasistinen psykoveli matkusti kommarilaan ja jäi kiinni. Pässi ei tartu tilaisuuteen kostaa, joten nyt velikin on osa pakosuunnitelmaa.

Mitä pirua tapahtuu natsilassa? Viimeksi korkea-arvoisin juonittelija tappoi pyrkyrin ja kuoli itsekin yllätyskäänteiden kombossa. Vähemmän itsekäs neuvonantaja vastentahtoisesti hyväksyy hallitusvastuuta estääkseen tilannetta tulehtumasta, mutta päähuomio on katutason kuvioissa.

Sekasotkuhirviö ei kaapannut keiju Delevingneä, vaan vapautti hänet, ennen kuin puolikeiju Bloom ehti yrittää. Nyt Bloom on hakattuna putkassa. Bloom saa kärkevän jakomielikohtauksen. Se ei tule tyhjästä, kun mies on epätoivoisesti yrittänyt tasapainoilla osapuolten välissä, kuten muistuttaa sotkuhirviöllekin historiaa antava takauma. Kyllä kiinnostaisi, jos idealistinen sankari alkaisi seota tarkalleen nyt 5 kauden saagassa.

Luen liian vähän romaaneja. Jos takakansi onnistuisi tiivistämään sen ja ihan vain sen, että natseja paennut porvaripässi yrittää totutella kommunistidiktatuuriin, koska maailmassa ei tunnu olevan parempaa paikkaa hänelle, saattaisin innostua - vaikkei romaaneissa edes ole kuvia.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaksikymmentä loppuu... Korona voitettu ja a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova