Tuorein sisältö

Carnival Row 2-7: jos tarinan on päätyttävä ennenaikaisesti, mitäpä jos kaikki vain kävelisivät pois?

03.04.2023 klo 23.00 | Luettu: 855 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
Kindred


Yllättävimpien kuolemien merkitykseksi taitaa jäädä se, että lopetuspäätöksen saanut sarja pääsi parista mutkikkaasta polusta eroon. Sen huomion valossa tulevienkin patenttiratkaisujen jäljet tuoksahtavat.

Herrasmiespässi yrittää paeta "Neuvostoliitosta" ja keiju Delevingne "Natsi-Saksasta", mutta minne, kun tapahtumapaikat olivat tässä? No onhan fantasiaväen kotimaa Tirnanoc: pöheikkölä on tuttu sivulauseista ja parista takaumasta. Sieltä lähdettiin sodan vuoksi. Jaksojen välissä ja tapahtumien taustalla sota siirtyy Tirnanocista neukkulaan, joten nyt sankarit voivat palata luontoon - loppu?

Jakomielitauti & pahin masennus lähtevät puolikeiju Bloomista hakkaamalla & kaverin ärjäisyllä, joten Bloom on mukana sitä ratkaisua junailemassa. Hahmot alkavat jo loppulausuntoja virittelemään: "hieno homma, josta henkilökohtaisesti jään sivuun", jne. Ihmisiä kovasti kiinnostava yliluonnollinen murhaaja paljastui sotkuhirviöksi, joten senhän voisi unohtaa, jne. Uskon yleiseen maailmanrakennukseen enemmän kuin mm. Star Trek: Picardiin ja The Mandalorianiin yhteensä, joten on haikeaa, ettei jatkumosta ole universumiksi.

Mitäs siis jos Bloom ja Delevingne sopisivat riitansa seilatessaan auringonlaskuun, ja tämä olisi tässä jo tänään? Sehän olisi melkein taiteellista. Sitä voisi tulkita, että pässin porukka innostui kommunismista ja/tai kaatui sille tielle joutuessaan tarttumaan aseisiin. Hirviö & terroristikeijut kuitenkin pistävät ranttaliksi pääpitäjässä, virallisen viimeisen vaiheen kenties aloittaen.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tapahtumajärjestäjä ... 'Ihmeitä tapahtuu, o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova