Tuorein sisältö

Florida ei olekaan kalun vaan pyssyn muotoinen: Netflixin jännärikomedia Florida Man trailerissa

27.03.2023 klo 18.50 | Luettu: 652 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Florida Man" on 10-vuotispäiviään juhliva meemi. Floridalainen mies tekee jotakin järjetöntä, kuten vaikkapa antautuu poliisille tapettuaan mielikuvitusystävänsä. Hänestä käytetään termiä "Florida Man", joten kaikki nyökyttelevät: näin taas Floridassa. Kun Floridassa majaileva Donald Trump ilmoitti pyrkivänsä presidentiksi kolmatta kertaa, häntä aiemmin tukenut New York Post kirjoitti otsikon "Florida Man teki ilmoituksen".

Florida Man on myös Netflixin minisarja, joka debytoi 13. huhtikuuta. Päähenkilö Mike Valentine on entinen Floridan asukas ja entinen kyttä, jonka on pienoinen pakko palata Floridaan etsimään gangsterin karannutta tyttöystävää. Keikan on tarkoitus olla pikainen, mutta siitä kehittyy epätoivoinen odysseia, kun Valentine yrittää tehdä hyviä päätöksiä loputtomien vääryyksien kuten haudattujen perhesalaisuuksien keskellä.

Valentinea näyttelee Edgar Ramírez, joka on saanut Emmy-ehdokkuuden sarjojen American Crime Story ja Carlos, shakaali johdosta. Päävastuussa on Donald Todd, joka sai ehdokkuuden This Is Us -sarjalla ja on työskennellyt mm. sarjojen Ruma Betty ja Sydänmailla parissa.

Todd on syntynyt ja varttunut Floridassa, jonka epävakaa kulttuuri on aina kiehtonut häntä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Julia Louis-Dreyfusi... Yli 60 miljoonaa lev... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova