Tuorein sisältö

Ruisrock ja Provinssi julkaisivat aprillipäivän kunniaksi - kumpi parempi?

01.04.2023 klo 11.13 | Luettu: 1258 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aprillipäivän kunniaksi:

Ruisrock paljastaa todellisen rock-luonteensa.

"Ruisrock rokkaa nyt entistä rankemmin. Olemme saaneet teiltä mielettömästi kiitollista palautetta Ruisrockin rock-lineupista, ja päätimmekin nyt uudistaa ilmeemme vastaamaan nimeämme paremmin. Tervetuloa metalliestetiikka, vihdoin Ruisrock näyttää musakattaukseltaan", todetaan mustanpuhuvassa postauksessa. Ruissin logo vihjailee kunnon mörköhevitapahtumaa.



Seinäjoen Provinssi goes non-digi:

Tulevana kesänä Provinssi palaa takaisin vanhoihin hyviin aikoihin ja siirtyy takaisin analogiseen aikaan.

Tämä tarkoittaa: Provinssin valokuvaustiimi operoi tulevana kesänä ainoastaan filmi- ja kaitafilmikameroilla. Festivaalin after movie tullaan esittämään ainoastaan TV2-kanavalla (after movie ei tule myöhemmin katsottavaksi suoratoistopalveluihin). Niin, ja Festariapp ei ole käytössä tulevana kesänä, voit tilata halutessasi festarin aikataulut ja muut infot ennakkoon joko kirjepostina tai faksilla.

Festivaalialueen sisällä kaikilla digilaitteilla kuvaaminen on kielletty (koskee myös älypuhelimia). Voit tarvittaessa hankkia festivaalin infopisteeltä kertakäyttökameran, jolla voit taltioida festarimuistot talteen.

Provinssin oma pimiö palvelee festarialueella. Pientä maksua vastaan saat valokuvat kehitettyä jo tapahtuman aikana - jopa tunnissa!



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Succession 6/39: tuo... Popedan uusi laulaja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova